5.04.2008

解脫..


三大袋紅白藍,大家掃走了兩袋半,感激知音者一眾外,我要特別多謝芷君的好丈夫Terry,雖然今次你沒有表演一字馬,但我發現你一次又一次再走到剩餘無人要的東西前..再揀...然後聽到你說「盡量拿得就拿,免灘叔要辛苦拿回家~`」

多謝你..們,雖然我並非ANGELA所言,因為大家要我的東西,以後就可以繼續亂買東西,其實那些東西都不是亂買,都是我的珍藏,但就如「佛經」一樣,珍貴有用的東西,是應該公諸同好,所以感謝有份帶走我的「珍藏」的每一位 老友! 亦令到我得到解脫`


感謝ANGELA``

至於你沒有來,是否很大損失? 是有損失,但不是最多,下一次果個聚會,如果你唔到,損失就真係大了!



























當然一如以往,其實灘聚主角一向都不是我,而是他,可愛的艾錫仔!





小朋友大得真快,半年未夠就已十幾歲咁大個,搞多幾次,佢就有自己節目唔肯跟來,所 以真係見得一次,玩得一次就一次!




喂!喂!喂!!有圖為証,今次唔係我同佢玩「賽龍奪錦」呀!你嘔係你Daddy錯咋~`






呢位橙人ERIC,手持灘基金$1400圓,下次灘聚底數,認住佢呀,咪失蹤呀! 至於下次去邊?不如真係去海灘同海灘灘聚呢?

12 comments:

pvc said...

我都希望有機會去埋一份呢~

芷君 said...

好多謝您d珍藏呀!

bo said...

鄒凱光你搞咩塊面一次圓過一次

你真係要睇住 話晒你呢d係偶像派

Season said...

過左個康多愉快的周六下午,昨日回家的一段路真是成吉思汗,但有懐住興奮的心情回家聽聽你的資產,但依家是我的,開了一張CRASH TEST DUMMIES 來聽,第一首純音樂已令我活像在荷蘭,的草原上喝着咖啡,抽着XX,吃着xxCAKE一樣,多晒,下次抱抱大自然We are stand by,下次見啦胖昇!!!

市民 said...

下次可否唔去上樓cafe呀?? 無新意??

unkle beach said...

市民

咁你有冇好有新意的提供?

unkle beach said...

市民

咁你有冇好有新意的提供?

小朱飛刀 said...

今次又多左好多新面孔呢,恭喜晒!!
p.s.肥昇段片好正!!

Anonymous said...

-helenato-

將自己d珍藏同人分享,
覺得呢種行為
係"捨得"唔係"解脫",
不過,
我依家暫時未做到,
要做到"捨得",
除非唔見左啦.

豐收joe said...

多謝你o既珍藏!
同埋…果d冇吉盒……
哈哈~
anyway~
我得到一個好開心o既週末~

20 said...

冇黎度真係個好大o既損失
因為冇得同issac仔玩呀
愈大愈得意呀~

雖然黎唔到
但係可唔可以要一隻小龜呀?
(~^ . ^~)

janjan said...

Great to see unklebeach have so many die heart fans!! I wish I could be there:}}